fbpx

Fasadni program

betolin-rikom-bela
beton-bela

BETOLIN boja za beton 1kg BELA

Vodorazrediva boja za beton
irkom.jpg
Šifra: 48381
Jedinica mere: kom
Pakovanje: 1kg
1 kg - po kom
Prodajna cena445,00 din.
sa PDV + troškovi isporuke BEX cenovnik
Iznos popusta:
kom

Na stanju u: 2 maloprodaje

Ažurirano: 12-06-2023 10:42

Kategorija: Boje za beton

BETOLIN je ekološka vodorazrediva boja za spoljašnju dekoraciju betonskih i fasadnih površina na bazi cementa. Izrađena je na bazi akrilnih vodenih smola, punila, pigmenata i specijalnih aditiva. Otporna je na habanje, atmosferske uticaje (uticaj smoga i UV zračenja), dekoriše i štiti betonske površine od degradacije. Betolin je proizveden na ekološkim principima. Prilikom farbanja nema neprijatnih mirisa.

Površina na koju se nanosi mora biti čvrsta i suva, očišćena od prašine, ulja ili drugih nečistoća kao i slojeva koji ne prijanjaju dobro. Boja se razređuje vodom maksimalno do 5% (pokrivnost boje opada sa razblaženjem). Nanosi se u dva sloja kratkodlakim valjkom, dok je za teže dostupna mesta poželjno koristiti četku. Suši se na dodir za 40 minuta, dok je drugi sloj moguće nanositi nakon 4-6h. Po završenom poslu alat oprati vodom. Svetlije nijanse se dobijaju kombinovanjem sa belom betolin bojom.

Primena na novim površinama: Može se nanositi na omalterisane I izgletovane površine, koje moraju biti dobro osušene (potrebno je daprotekne bar 28 dana od malterisanja ili gletovanja) ili na betonske površine (potrebno je da protekne 3 meseca od izlivanja betona), bez naknadne pojave pukotina na istoj. Takođe boja se može nanositi i na već ofarbane površine, farbane proizvodima na istoj bazi, gde nije došlo doosipanja prethodnog sloja boje.
Primena na površinama sa starim premazima: Sa stare površine treba ukloniti slojeve koji ne prijanjaju dobro. Suvu i čistu betonsku površinu impregnirati podlogom za impregnaciju. Betolin se nanosi u dva sloja. Premaz je suv na prašinu za 40 minuta. Ponovno nanošenje moguće je za 4-6 sati.

Pokrivnost u dva sloja 3-4 m²

Nedavno ste pregledali proizvode

Nedavno dodati proizvodi

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi proizvoda, cene, fotografije ili bilo koji drugi sadržaji vezani za prezentaciju proizvoda bez greške.
Fotografije proizvoda su informativnog karaktera i mogu odstupati od stvarnog izgleda ili pakovanja proizvoda.
Prikazane cene na sajtu su iskazane u dinarima sa PDV i mogu se razlikovati od prodajnih cena u našim maloprodajnim objektima.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali to ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku i u svakoj našoj maloprodaji.

Prijavite se na mailing listu

Prijavite se i budite obavešteni o akcijama, popustima i novim proizvodima.

Džavić d.o.o.

PIB: 101439255
Matični broj: 07644027
Podaci za identifikaciju
Potvrda o PIB-u
Potvrda o PDV
Image

Kontakt

Adresa: Bogatić, Sveto Polje bb
Email: office@dzavic.com
Telefon: +381 15 7787 618
Radno vreme : 07-15, subotom 07-15
srende
  • Bogatić, Sveto Polje bb
  • Telefon: +381 15 7787 618
  • email: office@dzavic.com
  • Radno vreme: 07-15, subota 07-15