fbpx

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Vaš pristup, kao i korišćenje našeg internet sajta (u daljem tekstu: internet sajt) podleže dole navedenim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem internet sajta, prihvatate, bez ograničenja, dole navedene uslove korišćenja.

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Do promena na internet sajtu može doći periodično, u bilo kom trenutku, i bez prethodnog obaveštenja. Džavić d.o.o. se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. Takođe, Džavić d.o.o. ne može da garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom.

LINKOVI KA SAJTOVIMA TREĆIH LICA

Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Oni su postavljeni kao pogodnost korisnika, i Džavić d.o.o. ne kontroliše, niti je odgovoran za njihov izložen sadržaj i politiku zaštite privatnosti, te se odriče bilo kakve odgovornosti ukoliko takvi sajtovi:

    Imaju neprecizan, netačan ili neprikladan sadržaj;
    Nisu bezbedni, sadrže viruse iili druge štetne materijale;
    Sadrže klevete, vređaju;
    Povređuju pravo intelektualne svojine.

IZUZEĆE OD ODGOVORNOSTI

Džavić d.o.o. ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu, direktnu ili indirektnu, izazvanu na računarima prilikom korišćenja ovog veb sajta.

Džavić d.o.o. zadržava pravo da u bilo kom trenutku, privremeno ili trajno, u celini ili delimično, modifikuje ili ukine ovaj sajt bez prethodnog upozorenja ili ograniči dostupnost sajta određenim licima ili određenom geografskom području.


Štampa  

Džavić d.o.o.

PIB: 101439255
Matični broj: 07644027
Podaci za identifikaciju
Potvrda o PIB-u
Potvrda o PDV
Image

Kontakt

Adresa: Bogatić, Sveto Polje bb
Email: office@dzavic.com
Telefon: +381 15 7787 618
Radno vreme : 07-15, subotom 07-15
srende
  • Bogatić, Sveto Polje bb
  • Telefon: +381 15 7787 618
  • email: office@dzavic.com
  • Radno vreme: 07-15, subota 07-15