fbpx

Politika privatnosti

Upotreba kolačića (cookies)

Ovaj sajt koristi kolačiće (tzv. cookies) u cilju unapređenja vašeg korisničkog iskustva na ovom sajtu.

Ovaj sajt koristi kolačiće tako što vašem računaru (ili drugom uređaju sa kojeg ste posetili naš sajt) šalje određene informacije o vašoj upotrebi našeg sajta i iste informacije se čuvaju na vašem računaru (ili drugom uređaju sa kojeg ste posetili naš sajt), kako prilikom sledeće upotrebe našeg sajta ne bi bilo neophodno da ponovo unosite predmetne informacije.

Neophodni

Neophodni kolačići pomažu da sajt bude upotrebljiv omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija na stranici i pristup bezbednim oblastima veb sajta. Veb sajt ne može da funkcioniše pravilno bez ovih kolačića.

Statistika

Statistički kolačići pomažu vlasnicima veb sajta da razumeju interakciju posetilaca sa veb sajtom anonimnim sakupljanjem informacija i izveštavanjem.

Deakitvacija i/ili uklanjanje kolačića putem Vašeg pretraživača
Po potrebi, možete da promenite postavke kolačića u Vašem internet pretraživaču. Vaš internet pretraživač Vam omogućava da promenite podešavanja kolačića. Takva podešavanja se obično nalaze u meniju Vašeg internet pretraživača pod sledećim stavkama: “opcije”, “alati” ili “preferencije”.


Štampa  

Džavić d.o.o.

PIB: 101439255
Matični broj: 07644027
Podaci za identifikaciju
Potvrda o PIB-u
Potvrda o PDV
Image

Kontakt

Adresa: Bogatić, Sveto Polje bb
Email: office@dzavic.com
Telefon: +381 15 7787 618
Radno vreme : 07-15, subotom 07-15
srende
  • Bogatić, Sveto Polje bb
  • Telefon: +381 15 7787 618
  • email: office@dzavic.com
  • Radno vreme: 07-15, subota 07-15